Referenties

Nathalia 

De overheerlijke zwangerschapsmassage heb ik ontdekt toen zwanger was van mijn tweede kind. Had ik het maar eerder geweten! De massage hielp me te ontspannen en zwangerschapskwaaltjes zoals rugpijn, zware benen, vocht vasthouden en zelfs RSI te verminderen. Daardoor kon ik veel beter slapen en voelde me fitter overdag. Ik ging 1 keer per week naar Sudha maar was het liefst iedere dag bij haar geweest :)

Na de bevalling heb ik met plezier de cursus babymassage gevolgd. Het was een leuke en nuttige ervaring omdat mijn zoon last had van huiluurtjes s'avonds. ik heb tijdens de cursus technieken geleerd die mijn zoontje hielpen te onspannen en makkelijker in slaap te vallen.

Ik ben nog steeds een trouwe klant van massagepraktijk Rumah Pijit en verwen mezelf regelmatig met een heerlijke en ontspannende massage!

Sanne 

Ik heb massagepraktijk Rumah Pijit tegen het einde van mijn zwangerschap benaderd, en ben sindsdien blijven komen! Mijn eerste reactie was: dat had ik veel eerder moeten doen! de zwangerschapsmassage was echt super ontspannend en een weldaad voor mijn lichaam die het echt zwaar had toen. Na de bevalling ben ik samen met mijn dochter naar de babymassage geweest. Echt erg leuk om je kleine kindje goed te leren masseren en ook mijn dochter wist het erg te waarderen! Iedere dag na het badje krijgt ze een korte massage en dan zag ik haar heerlijk ontspannen! Verder kom ik nu regelmatig bij Sudha voor een heerlijke ontspanningsmassage. Het drukke leven van werk, zorg voor mijn kindje en alle andere dingen die ik doe, vraagt veel van mij en dan is het heerlijk om weer even helemaal tot rust te komen door middel van een massage. Zit er iets vast dan weet Sudha de zere plekken te vinden en vakkundig los te masseren! Ze is echt een topper en ik zou haar dan ook van harte willen aanbevelen!

Manon 

Ik heb Rumah Pijit gevonden via Puur voedvrouwen. Ben thuis achter internet gekropen en zag meteen een prettige site en zeer betaalbare prijzen. In de praktijk werd ik meteen met open armen ontvangen. Onder de massage werd er ook aandacht aan de baby geschonken. Dat ik als zeer prettig heb ervaren. Door de massage leerde ik ook contact maken met de baby.
Toen Klaas geboren was heb ik na een aantal weken een proefles baby massage gedaan. Ook dit was een zeer bijzondere ervaring waar Klaas erg van genoten heeft.

Daarna heb ik een afspraak gemaakt voor een Pijit massage. Ik vond het erg prettig omdat je lichaam een behoorlijke klap heeft gehad door de zwangerschap en de bevalling. Ik had rug, been (door de beugels), nek en schouder klachten. Door de massage zijn nu alle blokkades opgeheven.
Mijn werkhouding op mijn werk maken dat zwakke plekken steeds opspelen. Door een keer in de maand te gaan, voorkom ik dat de klachten terug komen.

Ik ben al bij andere masseurs geweest. Maar klachten waren nooit helemaal weg. Sudha is goed in haar klachten behandeling. Je krijgt zelf tips mee voor thuis of op het werk om je houding aan te passen om klachten te voorkomen.

Imke 

Sudha geeft je een heerlijk stukje ontspanning in de zwangerschap. Ze masseert heel prettig en geeft aandacht aan de plekken waar je het nodig hebt. Echt een verwennerij tijdens een mooie periode. Ook erg leuk om naderhand de babymassage cursus te volgen en de massagetechnieken op je kleine toe te passen. Ik gebruik veel stukjes van de cursus elke dag na het wassen/badje en merk dat mijn dochter hier erg ontspannen door wordt.