Zwangerschapsmassage

 mama massages is voor zwangere vrouwen en pas bevallen moeders. U krijgt eerst een voetenbadje en terwijl u zit word uw rug gemasseerd. Liggend krijgt u een been/voetmassage, goed voor bloeddoorstroming en eventueel vocht in de benen. Daarna worden uw armen en handen gemasseerd en vervolgens een lichte buikmassage. Dit is heerlijk voor u en uw baby en niet te vergeten goed tegen striae. Als laatste een nek en hoofdmassage.

Enkele positieve effecten die u mogelijk kunt ervaren na een mama/zwangerschap massage:

  • Weer kunnen doorslapen
  • Zelf je kindje onder je ribben weg kunnen begeleiden
  • Vocht vermindering
  • Sterke vermindering tot compleet wegnemen van andere klachten door zwangerschap

Als moeder zelf weet ik hoe belangrijk het is om aan jezelf te denken, ook tijdens de zwangerschap. Ik leerde mijn man hoe hij contact kon maken met zijn kindje. En zowel ik als de baby werden rustiger van de massage. Toen mijn dochter geboren was. Had ze heel snel door wie haar papa was. Hij hoefde haar maar aan te raken en ze werd rustiger.

Het is daarom mogelijk om na de 2de keer uw partner mee te nemen. Juist ook omdat de partner vaak graag iets wilt doen voor jullie. Ik zal dan samen met uw partner de buik licht masseren en begeleiden om het thuis te doen. Zo kan uw partner spelende wijs contact maken met jullie toekomstige baby. U zult zien dat na de bevalling er vrijwel meteen een band is tussen baby en partner.

De partnerlessen leren alleen om de buik te masseren. Het is aanbevolen om ten minste 3 lessen te volgen.

Massage tafel

Rumah Pijit maakt gebruik van een speciale massage tafel. De borst en buik uitsparingen in deze tafel zorgen er voor dat u tot bijna het einde van uw zwangerschap comfortabel kunt liggen tijdens uw massage.

De tafels van Custom Craftworks zijn met aandacht ontworpen en gemaakt en behoren tot de top in draagbare massagetafels.